Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Újévi koncert az Olasz Kultúrintézetben

A szilveszteri őrület után egy nyugodtabb, ám nagyon igényes programot ajánlunk, ugyanis a 2014-es évet az Olasz Kultúrintézet január 12-én, vasárnap 19 órakor újévi koncerttel köszönti.

A hangverseny magyar és olasz zenészek együttműködésében valósul meg: a MÁV Szimfonikusokat Pietro Borgonovo vezényli, közreműködik Ulbrich Andrea, mezzoszoprán.

A műsoron Gioacchino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Pietro Mascagni, Georges Bizet és Ennio Morricone művei szerepelnek.

Pietro Borgonovo neves fesztiválokon és színházakban tűnt fel szimfonikus művek és operák karmestereként.  Részt vett ? többek között ? a Salzburger Festpielén, a Maggio Musicale Fiorentinón, a Velencei Biennálén, a Ravennai Fesztiválon, valamint az alábbi jelentős olasz és külföldi zenekarokat dirigálta rendszeresen: a Veronai Aréna Zenekara, a velencei La Fenice színház zenekara, a cagliari Teatro Lirico zenekara, a trieszti Teatro Verdi zenekara, a római Operaház zenekara, a Toszkán Zenekar, a milánói G. Verdi Színház Szimfonikus Zenekara, az Olasz Svájc Zenekara, a Prágai Filharmonikusok.

Jegyek (2000 Ft) az Olasz Kultúrintézet portáján vásárolhatók nyitvatartási időben (hétfő-csütörtök 9-18 óra, péntek 9-14 óra között).

iic_logoBővebb információ:

Olasz Kultúrintézet

Tel. +36 1 483 20 63

info.iicbudapest@esteri.it