Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Ramazzotti – koncert előtti bemelegítő

Eros Ramazzotti igazi magyar rajongói közül már biztosan mindenkinek megvan a jegye a május 8-i koncertre, aki csápolni szándékozik az Arénában.

Nyilván nem kell senkit kapacitálni arra, hogy ne csak koncertre menjen, hanem zenét hallgasson, híreket böngésszen és videókat keresgéljen, ám ehhez is felhívnánk a figyelmet egy anyagra, amit kifejezetten most, a koncert előtt érdemes végigülni.

 

A felvétel a milánói Isola Studio-ban készült, tavaly novemberben már elkezdtek készülni erre a tavaszi turnéra, s a felvételt jónéhány rajongó élő webkapcsolattal követhette végig.

A videó 25 perces, és felhangzik benne egy csomó olyan régebbi sláger is, amelyek nélkül a koncert nem is lehetne az igazi.

 

A továbbiakban, szintén bemelegítőként ajánljuk mindenki figyelmébe azokat a webisod-okat, amelyek a NOI című album stúdiómunkálatai alatt születtek. A 6 részből álló sorozatban láthatunk felvételt pl. az Il Volo-val készült, Cosí című dal rögzítéséről, és más érdekes részletekről, amelyek az album munkálatai során bukkantak elő.

Ízelítőként álljon itt a fent említett webisod:

 

Ide kattintva egybegyűjtve láthatjuk a 6 részes sorozat minden egyes darabját, s akinek még ez sem volt elég, megnézheti a ‘Che tempo che fa’ című RAI TRE beszélgetős műsorrészt is, melynek közel egy órán keresztül volt egyedüli vendége Eros Ramazzotti: