Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Szilveszter – 2014.

A holnapi nap a party-król szól sok ember életében, azonban számos olvasónk választja a csendesebb évzárást idén is. Rájuk is gondolunk a mai írással.

Akik táncolni, vacsorázni indulnak holnap, azoknak fantasztikus szórakozást kívánunk mértékletes pezsgőfogyasztással és mértéktelenül jó hangulattal!

Aki viszont inkább otthon várja az új év beköszöntét, azoknak ajánlunk most egy kis böngésznivalót az oldalunkról, hátha még nem botlottak bele egy-egy jópofa vagy épp informatív cikkbe.

Először is érdemes pár szóban áttekinteni, milyen az olasz szilveszter – tavalyi írásunkban szót ejtettünk lencseevésről és tűzijátékról, ami ma is épp úgy aktuális.

Néhány napja ajánlottunk egy jó adag  – ingyen letölthető – e-könyvet, melyekkel a nyugodt estéket lehet megkoronázni, ezt is érdemes átnézni.

Aztán, aki még nem olvasta, annak ajánljuk a szicíliai múmiákról írt cikksorozatunkat, melyek érdekes történelmi tényeket tárnak fel.

Aki szótárakat vadászik – akár papír alapon, akár on-line – a szótárazós sorozatunkat tudja segítségül hívni.

Aki kávéimádó, szintén talál egy idei sorozatot nálunk, ami kicsit közelebb viheti a finom serkentőhöz.

Ha épp az olasz nyelv rejtelmei jelentenek önfeledt szórakozást a kíváncsiskodóknak, újfent egy sorozatot ajánlunk.

És végül egy novemberi, még nem régi széria Poveglia szigetéről, ha valaki kedveli a borzongást.

Mindenkinek nagyon boldog, és sikerekben gazdag új évet kívánunk! Reméljük, hogy velünk tartanak a következő évben is – számos érdekes témával és hasznos ötlettel készülünk 2015-re!