Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Toscana

Buon Anno!

Minden kedves olvasómnak kívánok sikeres, boldog új évet!

Január 1-jén sokan új célokat tűzünk magunk elé, és picit átgondoljuk ezekben a napokban, mi volt szép, jó vagy javítható az elmúlt év során.

Magam is számot vetettem az elmúlt évvel, évekkel – és azt mondhatom, hogy sok munkával sok álom vált valóra. 2022-ben és 2023-ban is megjelent egy-egy kötetem, amelyek éppen ennek a honlapnak az alapjain nyugszanak és amelyeket nagyon nagy szeretettel fogadott az olvasóközönség.

Ezekből a történésekből én mindenképpen azt szűrtem le magamnak, hogy – mivel Itália iránti rajongásom végtelen – további sok munkával, lehetőleg utazással, de olvasással, kutatómunkával is létrehozzak ismét valami új, kézzelfogható dolgot. A következő évek tervei között így nálam további kötetek, könyvek szerepelnek, amelyek az elképzelésem szerint újfent szórakoztató módon mutatnak meg számos különlegességet Olaszország háza tájáról.

Amíg pedig én lelkesen dolgozom a következő projekteken, addig is forgassátok kíváncsian a sárga és a rózsaszín könyvet, amelyek nemes egyszerűséggel a Ciao, Itália! és Ciao, Velence! címet kapták, és írjátok meg bátran, melyik részek tetszettek nektek legjobban.

Közben pedig böngésszetek bőszen az olaszorszagrol.hu oldalon eddig megjelent cikkek között, hiszen ott is számos érdekességet osztok meg veletek időről-időre erről a csodálatos országról.

Mindenkinek boldog, sikeres, örömökben és élményekben gazdag új évet kívánok szeretettel! Buon Anno a tutti!