Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Fiabe e favole – mesés ajánló gyerekeknek

Nem a mai az első eset, amikor kisgyermekes szülőknek ajánlunk egy nagyobb csokorra való mesét, verset a kiskorú családtag szórakoztatására.

 

Most újabb honlapot ajánlunk azok figyelmébe, akik úgy érzik, a korábban taglalt oldalakon lévő mesék közül végigértek azokon, amelyek számukra kedvesek voltak.

bispecialist.net névre hallgató honlap (teljes nevén: Ti racconto una fiaba) nem csak szimplán felolvasható – az olasz tradíciókat is szem előtt tartó – kedves történeteket kínál, hanem számos beágyazott videójával és audió anyagaival pár percre nélkülünk is le tudja kötni a kicsiket.
Up-to-date-nek maradni nem nehéz, a mesés oldal facebook-profilja segít minket ebben.
Fiabe e favole

A klasszikus történeteket kedvelő vagy előnyben részesítő  szülők akár szerzőnként is böngészhetnek ezen az olasz nyelvű oldalon – s zárójelben írjuk ide, hogy bizonyos mesék nem csak olasz, de angol nyelven is hozzáférhetők, így akik nem vagy nem csak az olasz nyelvet részesítik előnyben, azok is találnak itt érdekes sztorikat a kicsiknek.

Aki a hangoskönyvek iránt mutat érdeklődést, erről a honlapról könnyedén átnavigálhat az alfaudiobook.com kiadóhoz, ahol aztán dúskálhat kedvére az olasz nyelvű – nem csak meséket felsoroltató – anyagok között.

Reméljük, hogy ez az ajánlónk is segít picit abban, hogy minden érintett az idegen nyelvek szeretetére nevelhesse a mesék segítségével a gyerekeket. Jó böngészést, kellemes szórakozást kívánunk!

Búcsúzóul pedig íme, Piroska – 3 percben, olaszul: