Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Ramazzotti – koncert Budapesten

Hát, amennyiben nemrég arról szólt a személyes kitekintésű bejegyzés (ami miatt szíves elnézést is kérünk) Ramazzotti kapcsán, hogy mindig a következő album és koncert a várakozás tárgya, bárhol legyünk is az időben, jelentjük: új dátumok vannak, úgyhogy most a zenében elmerülős tobzódás jön az újabb várakozós időszak előtt. De ha már új infok és időpontok vannak, akkor egyrészt pontosítsunk, másrészt koncentráljunk ezekre.

Az új single már elérhető, tavaly október közepén megjelent, hivatalos (Spanyolországban, pontosabban Madridban forgatott)  klipjét mindenkinek ajánljuk:

A klip valahogy nem igazán európai, inkább gondolná az ember csak a szerkesztése nyomán amerikainak, annak ellenére, hogy a helyszínek nagyon is Nyugat-Európából valók. Igényes, és láthatóan jól illeszkedik abba a vonalba, ami az énekes pályáját végignézve várható volt. A zene hozza a szokásos színvonalat, a szövegnek van értelme, koherens, mint a Ramazotti dalok általában (ez manapság azért nagy szó, ha más könnyűzenei irányokra és előadókra gondolunk). Örömmel lehet így hallgatni az albumot, nem gondoljuk, hogy bármelyik Ramazzotti-rajongót csalódás ér(het)né.

Az új album (NOI címmel) 2012 novemberében jött ki, teljes mértékben igaz rá a single-re vonatkozó jellemzés, egyben van. De a leglényegesebb hír a koncert. Budapest Sportaréna, 2013. május 8. 20:00. Na, hát ez az, amire napokon belül jegyet kell foglalni, a kérdés még egyelőre az, hogy kiemelt küzdőtér igazi küzdelemmel, vagy kényelmes hely a karéj elején… Ennél nagyobb dilemmánk sose legyen az életben!

Ja, a jegyek: www.ticketexpress.hu.