Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Könyvmegjelenés!

Kb. egy hónapja már meséltem nektek arról, hogy az Olaszország iránti őszinte szeretetemből és a ti látható kíváncsiságotok hatására is született egy könyv, amelyet nemsokára elérhettek!

Mivel a honlap hamarosan tíz éves lesz (még kimondani is fura!), egy ideje érlelődött bennem egy szép kis könyv ötlete. Nem tagadom, hogy a pandémia alatti szobafogság több szabadidőt biztosított, mint az átlag hétköznapok – ezért is indult épp akkor a projekt.

Szerencsére a tavaly leadott kézirat a Scolar kiadónak azonnal megtetszett, és mivel láttak benne fantáziát, elkezdődhetett a közös munka. Nagyon érdekes első könyves szerzőként látni, hogy mennyi ember aprólékos munkája és töretlen figyelme kell ahhoz, hogy egy fotókkal teli, látványos kiadvány összeálljon.

A kézirat több ponton reflektál olyan témákra, amelyek a honlapon esetleg már érintőlegesen említésre kerültek – a legérdekesebbek hosszan kifejtve járnak körbe egy-egy témát. Ugyanakkor számos olyan történetet fogtok találni, amelyekről nektek még egyáltalán nem beszéltem/írtam. Csupa izgalmas olaszság vár rátok ennek a könyvnek a lapjain – én úgy gondolom, hogy számos olyan újdonságot tudok megmutatni nektek, melyekről talán még sosem hallottatok.

A könyv nem tudományos munka, hanem könnyed, szórakoztató olvasmánynak szánom, hogy ti is lássátok azokat a rejtett szépségeket, amelyeket találtam.

Az előzetes tervek szerint a könyv szeptember első napjaiban kerül a boltokba – de ezt természetesen időben jelezni fogom nektek!

Remélem, a tervezett könyvbemutatók valamelyikén személyesen is találkozhatok veletek – ezeknek idejéről is tájékoztatlak majd mindannyiótokat!

Fogadjátok olyan szeretettel ezt a könyvet, amilyennel készült!