Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

A bűvös szám – 800

Fontos esemény van ma is a mi házunk táján!

Gondoltátok volna, hogy egyszer majd azzal jelentkezem, immár 800 cikket olvashattok oldalamon? Bizony, ez is egy hatalmas mérföldkő – a 10 év és a tavaly megjelent könyv mellett! Ezek az évek most csupa jót hoztak – remélem, így is marad mindez!

Épp nemrégiben kezdtem neki a számolgatásnak, hogy ennyi év után vajon hol tarthatok már, s nyomban összeadtam a bal oldali sávban látható számokat, plusz a 20, tartományokról szóló írást, és ki is jött a matek: 800.

Szerencsére a honlap születése óta árgus szemekkel figyelem a Google analitikáját, amelyből egy csomó érdekesség kiolvasható, így nagyjából tudom, hogy a 800 cikk közül melyeket szerettétek legjobban – de ezekről már tettem is említést a 10. évforduló alkalmával.

Így most igazából csak arra hívom fel a figyelmeteket, hogy a tetemes mennyiségű iromány követésével kis túlzással lassan Olaszország-szakértőkké válunk mindannyian, nem gondoljátok?

Ismét szeretném megköszönni nektek, hogy látogatjátok az oldalt – most már igen szép számmal – és figyelemmel kíséritek a facebook profilt is, ahol azért jónéhány plusz infó vagy látványos, olasz hangulatot hordozó fotó is elérhető.

Egyet ígérhetek itt a kerek szám kapcsán: folytatom! Tartsatok velem továbbra is, 2 éven belül a misztikus 1000 elérése a cél!