Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Újdonságok a honlapon

Egy-két kisebb változtatást találtok a honlapon, ami segít célzottabban olvasgatni.

Az elmúlt néhány hétben talán már sokan észrevettétek, hogy a facebook fiók átköltözött a https://www.facebook.com/olaszorszagrol címre – ennek technikai okai vannak, amelyekkel nem untatnálak titeket. A lényeg, hogy itt a főoldalon most már ennek az új profilnak a megjelenésével találkozhattok, szóval bátran kattintsatok, kövessétek – jöhetnek a like-ok, hozzászólások, ahogy az az új felületen már szépen el is indult.

Másik újdonság szintén a főoldalon vár rátok: készítettem egy kis bannert a jobb oldalon „Olasz közmondások” felirattal. Itt összegyűjtöttem azokat a korábbi írásokat, amelyek érdekes olasz közmondásokat vesznek elő – aláhúzva hasonlóságokat vagy eltéréseket a magyar nyelv vonatkozásában. Szerintem jó kis gyűjtemény lett, idővel biztosan bővülni is fog még. Ajánlom a figyelmetekbe ezeket a cikkeket is!

Olvasói kérésre dolgoztunk azon is, hogy a cikkeknél valamivel kényelmesebben olvasható, nagyobb betűméretet találjatok, ami remélhetőleg hozzájárul az oldalon töltött idő még kellemesebbé tételéhez.

A lényeg tehát, hogy épül-szépül továbbra is az oldal – természetesen, ha van javaslat, nyugodtan jelezzétek elérhetőségeinken, megpróbálok minden kérést a lehetőségekhez mérten figyelembe venni.

Az újdonságokhoz pedig jó szórakozást, kellemes olvasgatást, böngészést kívánok!

Forrás: unsplash – Jonathan Bean