Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Sorozatajánló – Luna Park

Kedves, 1960-as években játszódó olasz sorozatot ajánlunk ma – fiatalokról, nem csak fiataloknak.

Mivel ma már van a tarsolyunkban számos, könnyen elérhető olasz sorozat, így nem hezitálok ajánlani néhányat. A múltkori „Il Processo” után jöjjön egy másik, amúgy egész komoly témát feszegető rövid, mindössze 6 részes sorozat, a „Luna Park”.

A vidámparkot működtető család fiatal lánya alaposan kiveszi a részét a családi vállalkozás munkáiból. Ha kell, akkor a dodgemeknél figyeli a népeket, máskor az elvarázsolt kastélyban ijesztgeti a betévedőket, és ha kell, akkor kártyából jósol egy sátor mélyén.

Luna Park
Forrás: zerkalospettacolo.com

Egy ilyen alkalommal betéved hozzá egy hasonló korú lány, aki rég elveszett ikertestvérét kutatja. Az eltűnt lány vállán egy lepke-tetoválás van az elmondása szerint – épp, mint a főhősünkén.

A gondolkodóba eső fiatal elkezdi kutatni saját múltját, hogy kiderüljön, vajon ő-e az elveszett iker – ám ehhez a család életében megbújó számtalan fájdalmas titokról kell lerántania a leplet.

A bonyolult végkifejlet sok emberi drámát fed fel előttünk, és megmutatja, hogy bizony sokszor hoz az ember olyan döntéseket, amelyek aztán mások sorsát akár egy életre megváltoztathatják.

Megtalálja-e egymást a két testvér? Feloldódnak-e az ellentmondások, fény derül-e minden titokra? Nos, csak 6 rész – szóval mindenképp nézzék meg Önök is!

A kedvcsináló videó ma sem marad el.