Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Évfordulóhoz érkeztünk

A szerkesztőség ünnepel – reméljük, olvasóink is velünk örülnek.

Ahogy a mindennapok rohannak, úgy futnak a hetek és a hónapok is, az ember szinte észre sem veszi, és már megint az évfordulós bejegyzést klimpírozza.

Három egész év telt el az indulásunk óta, s ahogy visszanéztük az előző évi évfordulós mérleget, egész jól alakulnak a számaink. Egy évvel korábban havi 1000 körül mozgott a honlap látogatóinak száma, ezt sikerült stabilan megdupláznunk.

A facebook tavalyi, közel 300 követője immár majd’ 800-as táborrá dagadt, jönnek a kattintások, a like-ok, amik értelmet adnak a mindennapos munkánknak.

2015. új rovatot is hozott az életünkbe. Elhatároztuk, hogy régióról régióra járva bemutatjuk az ottani jellegzetességeket és megpróbáljuk kicsit közelebb hozni a kevésbé ismert olasz területeket is mihozzánk. Ez egy jó nagy vállalkozás, olyannyira, hogy még a 2016-os évünket is végigkíséri majd. A jó hír, hogy aki az egyetemi tanulmányait kezdi, ezekben az írásokban talál némi mankót az első féléves felkészülések egy részéhez.

Reméljük, hogy mindenki megtalálja a kedvenc régióját, a kedvenc témakörét, ami alapján azt feldolgozzuk. Továbbra is várjuk, ha valakinek van esetleg élménybeszámolója egy-egy területhez kapcsolódóan, szívesen közzétennénk képekkel megspékelve, hátha másoknak is meghozzuk a kedvét egy érdekes olasz hely meglátogatásához.

Köszönjük a kitartó olvasgatást, és reméljük, hogy a készülő – már 2017-es – stratégiánk is legalább annyi követőt és lelkes olvasót hoz majd, mint amennyien a „Hónap régiója” rovatunkat figyelemmel kísérik.

Böngésszék, olvassák az oldalt, keresgéljenek bátran a cikkek között – mi pedig továbbra is folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél színvonalasabb és minőségibb írásokkal fűszerezzük meg azokat a kávé melletti perceket, amelyet ránk áldoznak.

A Szerkesztőség

torta_3