Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Eddig megjelent könyveim

Majd’ egy évtizedes online jelenlét után 2022 augusztusának végén került a boltokba Ciao, Itália! – 50 érdekesség Olaszországról című könyvem, és alig másfél évvel később megjelent a Ciao, Velence! – Velence legpikánsabb évszázada című kötetem is.

A Scolar Kiadó gondozásában megjelent, gyönyörű fotókkal illusztrált kiadványt szerencsére már sokan ismeritek és szeretitek is. Aki még esetleg nem találkozott vele, annak itt mesélem el, hogy 50 önálló, egyenként és tetszőleges sorrendben olvasható sztorit találtok itt 272 oldalon, amelyek mind-mind Itália jellegzetességeivel, érdekességeivel foglalkoznak – a szokásostól talán némiképp eltérő megközelítésben.

Kívácsi vagy rá? Katt a képre, ahol beleolvashatsz és meg is rendelheted!


 

 

 

 

A Ciao, Velence! 2023 őszén került a könyvesboltokba. Ebben a kötetben arra vállalkoztam, hogy Velencének, ennek a különleges városnak az életéből egy olyan szeletet mutassak meg, amelyet talán kevesen ismernek. A kaszinók, karneválok, őrült mulatozások korszakába utazunk vissza, melynek egyik főszereplője a nők kedvence, Giacomo Casanova volt. A fékevesztett murik mellett persze történelmi kitekintők, egy kis divat és némi pikantéria is helyett kapott második kötetem lapjain.

Kívácsi vagy rá? Katt a képre, ahol beleolvashatsz és meg is rendelheted!