Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

ITL Group, egy vállalat a vállalatokért

ITL Group – egy vállalat a vállalatokért a címe a 2015. február 26-án csütörtökön 18:00 órakor megrendezésre kerülő találkozónak, amely a Budapesti Olasz Kultúrintézet az Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamarával együttműködve a ’Magyarországi olasz cégek bemutatkozása’ című programsorozat keretén belül zajlik.

Történetek szenvedélyről és szakmai tapasztalatról. Egy-egy cég képviselője mesél vállalata működéséről, fejlődéséről, mely által bepillantást nyerhetünk Olaszország sokszínű életébe.

A találkozó során közreműködik Alessandro Farina, az ITL Group ügyvezetője, amely vállalat az évek során egy közös hivatkozási ponttá vált Budapesten minden olasz vállalkozó számára. Az ITL csoporté a www.economia.hu internetes portál, amely magyarországi gazdasági témákkal foglalkozik – olasz nyelven, ezzel is segítve a magyarországi olasz cégek  helyzetét a Kárpát-medencei környezetben.

További információk:

Alessandro Farina elmeséli annak a csoportnak a kivételes kalandjait, amelynek legnagyobb erősségei a vállalat partnerei szerint az ITL szolgáltatásának minőségében, valamint a legoptimálisabb megoldások   felkutatásában rejlik. Az olasz és magyar szakemberekből álló társaság szakszerű tanácsokkal látja el a Magyarországon működő vállalatokat, egy olyan cégként, amely más vállalatok szolgálatában áll.

Egy korábbi interjú a cég ügyvezetőjével az itlgroup oldalán is olvasható.

Kötelező helyfoglalás: iicbudapest@esteri.it

Budapesti Olasz Kultúrintézet – Tel. 1/483-2063 . ufficiostampa.iicbudapest@esteri.it

Alessandro Farina

Alessandro Farina