Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Ciao, Itália! – ugye, olvassátok?

Nagyon-nagy örömmel jelentem be nektek első könyvem megjelenését, amelyre már régóta vártam.

Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, szeretnék megmutatni nektek pár olyan dolgot Olaszországról, amivel nem mindennap találkoztok – ezért kezdtem el megírni ezt a könyvet. A lehető legegyszerűbb és legegyértelműbb módon ez a gyönyörű kötet a Ciao, Itália! címet kapta – ennél találóbbat nem is igen lehetett volna kifundálni hozzá.

A könyvet a Scolar Kiadó jelentette meg, és megtalálhatjátok a nagyobb könyvesboltokban (Libri, Líra), országszerte. Ne habozzatok kérdezni az eladóktól, mert biztos mindenhol lapul egy épp rátok váró példány! Továbbá ajánlom az online könyvesboltok kínálatát is áttekinteni, mert helyenként kimondottan csábító bevezető áron kínálják. Íme, néhány link; kattintsatok és már mehet is a kosárba!

Scolar

Libri

Líra

Bookline

Book24

Új Könyvek

Könyvtündér

Könyvmarket

Color Interpress

Most mutatok ízelítő gyanánt egy-két fotót a könyv belsejéből, melyet Imre Judit (latomezo.com) álmodott és tervezett ilyen szépre. Az ő segítségével így bepillantást nyerhettek a kötetbe – bár remélem, sokan inkább már a kezetekben tartva lapozgatjátok.

Természetesen Itália nem csak 50 érdekességet tartogat, de milliónyi csodát rejt. Épp ezért nem szándékozom megállni egy könyvnél, de a folytatás természetesen részben tőletek is függ – szeretnék nektek írni és emiatt is remélem, hogy ez a könyv szép sikert arat majd.

Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe tehát első könyvemet, a Ciao, Itália!-t – nagyon jó lenne, ha a megjelent néhány ezer példányt újra kellene hamarosan nyomni, ezért remélem, minél többen elolvassátok, s talán jó szívvel tovább is ajánljátok majd!