Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Ciao, Itália! – Érkezik a könyvem!

Szenzációs hírrel fogadlak ma titeket: hamarosan megjelenik az első könyvem, amely az általatok is imádott Itáliával foglalkozik az első betűtől az utolsóig!

Nagyon izgatott vagyok, nem is igen tudom, hol kezdjem. Szóval, 2-3 évvel ezelőtt picit hosszabb irományaim is születtek szép egymásutánban, amelyek a szokásos olaszorszagrol.hu cikkeknél terjedelmesebbre sikerültek. Akkor már érlelődött a gondolat, hogy mekkora öröm lenne egyszer Itáliát górcső alá véve írni egy könyvet – vagy akár többet – , így elkezdtem ennek mentén (is) dolgozni, és csak ütöttem-vertem a billentyűket. Gondoltam, hátha ennek is örülnétek, nem csak a honlap cikkeinek!

Hosszú idő volt, mire összeállt a fejemben a koncepció – sok gondolkodás és tervezés után jutottam el oda, hogy talán szívesen olvasnátok nagyobb lélegzetű szövegeket is, amelyek szép, kedvcsináló fotókkal vannak megspékelve. Ezekből 50 pedig épp egy szép kerek szám: ennyiféle különleges téma kúszik elétek majd ennek a könyvnek a lapjairól. Szerencsére a fantáziát nem csak én láttam meg a jó kis témákban, hanem a Scolar Kiadó is úgy ítélte meg, hogy érdemes lenne másoknak is megmutatni ezt a sok szépséget. Nekik köszönhetően fog így hozzátok is eljutni ez a meseszépre sikerült kiadvány.

A megjelenés várható ideje a nyár vége, így mire az olaszországi nyaralásból mindenki hazaszédül, folytatható lesz a kaland a könyvemmel a kezetekben! Az országos terjesztésnek hála mindenki eléri majd a nagyobb könyvesboltokban, de a Scolar Kiadó oldalán is rendelhető lesz!

Amit eddig tudni lehet a könyvről és  rólam, azt is a Scolar Kiadó oldalán találhatjátok meg, kattintsatok, remélem, nem fogja bírni a szerver… 🙂

A megjelenéskor ígérem, szólni fogok – akkor majd indulhat a roham a könyvesboltokba is!

És íme, a borító – kedvcsináló gyanánt!