Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Könyvbemutató – Baja

Nagy izgalommal vártam a bajai könyvbemutatóm időpontját, amelyre február 5-én került sor.

Egy nagyon kedves meghívásnak eleget téve a bajai Ady Endre Városi Könyvtárban mutathattam be mindkét kötetemet. Sándor Boglárka újságíró sok-sok kérdésére válaszolhattam ezen a hétfő esti eseményen, ahol kiveséztük a 2022-ben megjelent Ciao, Itália! és a 2023 végén boltokba került Ciao, Velence! történeteit.

Szerkesztőségi fotó

A beszélgetést több ponton is színesítette Nyirati Zsolt felolvasása, aki sokat segített abban, hogy a kötetek apró részleteit egy kicsit közelebb hozzuk az olvasókhoz.

Szerkesztőségi fotó

A bemutató kezdete előtt még a Bajai TV is mikrofonvégre kapott, a beszélgetést pedig a tv Kul-túra című műsorában mutatták be. Ha van kedvetek, pillantsatok bele, 17:17-nél kezdődök! (a cikk a videó után folytatódik!)

Aki esetleg nem ismeri a bajai könyvtárat, annak azt is elmesélem, hogy ebben a dél-alföldi városban a könyvek az egykori zsinagógában kaptak helyet, ami meseszép és egy nagyon különleges hátteret biztosít az itt zajló színes programokhoz – Baján ugyanis nagyon élénk kulturális élet zajlik, ennek lehettem egy rövid bemutató erejéig én is a részese.

Ady Endre Könyvtár – Baja
Szerkesztőségi fotó

Ady Endre Könyvtár – Baja
Szerkesztőségi fotó