Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Eros Ramazzotti – új single!

Eros Ramazzotti-ból sosem elég, ez az olasz nyelvet kedvelők többségét tekintve alapigazság. Ma azonban mi, a rajongók kaptunk egy meglepetésajándékot, holott neki van születésnapja, mégpedig az 50., közel 30 év aktív karrierrel a háta mögött. Aminek viszont most mi örülhetünk, az az ‘Io prima di te’ című dal, ami derült égből pottyant ránk a mai nappal, s az olasz rádiók már gőzerővel játsszák is, pl. a milánói illetőségű radioitalia.

Talán kevesen számítottak rá, de rendhagyó módon – úgy, hogy a világkörüli turné, ami tavasszal indult, még korántsem ért véget, novemberben Ausztráliában folytatódik -, tényleg igazi meglepetésként jött ki ez az egy dal, s vele még egy jó hír: a dalt a ‘Noi’ című album, és spanyol testvére , a ‘Somos’ nagy sikere után (eddig 700 000 eladott példány) követni fogja egy olyan, alapvetően a ‘Noi’ dalait tartalmazó album, amely – igen szellemesen – a ‘Noi Due’ címet viseli majd. (Olaszul tanulóknak a szójáték felismerése kötelező!*)

Ebben a kiadványban azonban lesz néhány új audio és videó anyag is, ami mindenképpen újdonságként szolgál a rajongók számára. Az új albumot 2013. november 19-re várjuk.

A youtube-on is elérhető már a klip, így ott is meghallgathatjuk, nem kell a rádió mellett tördelni a kezünket…

Íme:

*A ‘Noi’ kifejezés a magyarban a ‘mi’ személyes névmásnak felel meg. Ebben az esetben a ‘Noi Due’ jelenti nyilvánvalóan a ‘Noi 2’-t, azaz, hogy a második kiadása a ‘Noi’ című albumnak, illetve a ‘Noi Due’ a ‘mi ketten’ kifejezést is takarja. Trükkös, igaz?