Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Magyarországi olasz cégek bemutatkozása – programsorozat

A 2015-ös év első félévében egy nagyon érdekes és hasznos programsorozat veszi kezdetét az Olasz Kultúrintézetben. Reméljük, hogy minél több lelkes látogatót tud a mi honlapunk is toborozni olvasóink közül!

A Budapesti Olasz Kultúrintézet az Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamarával együttműködve bemutatja a ’Magyarországi olasz cégek bemutatkozása’ című programsorozatát. Történetek szenvedélyről és szakmai tapasztalatról. Egy-egy cég képviselője mesél vállalata működéséről, fejlődéséről, mely által bepillantást nyerhetünk Olaszország sokszínű életébe.

A gazdasági sikertörténeteket megélt világhírű családi nagyvállalatoktól kezdve (Ferrero), a helyi társadalmi-gazdasági környezetbe stabilan beépült kicsi és dinamikus vállalatokig (ITL Group), változatos panoráma rajzolódik ki, mely kaleidoszkópszerűen tükrözi a sokszínű olasz gazdasági jelenlétet Magyarországon. Az elkövetkezendő félév négy találkozója folyamán a következő témák kerülnek megvitatásra: Hogyan születik egy vállalat és annak ’filozófiája’, valamint hogyan hódít teret az adott cég a világon és/vagy Magyarországon.

Tiziano Giraudo

Tiziano Giraudo

Az első találkozóra – Ferrero, egy felelősségteljes családi vállalkozás2015. január 29-én 18:00 órakor kerül sor. Felszólal: Tiziano Giraudo, a Ferrero Spa magyarországi, romániai és bulgáriai ügyvezetője.

ferrero-special-collection

Kötelező helyfoglalás: iicbudapest@esteri.it

További információk:

Budapesti Olasz Kultúrintézet – Tel. 1/483-20-63 – ufficiostampa.iicbudapest@esteri.it