Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Könyvbemutató – Budapest, 2022. október 2.

Amint azt már mindannyian jól tudjátok, néhány hónapja megjelent első könyvem, a Ciao, Itália! – remélem, sokan kézbe vettétek már!

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon volt az első könyvbemutató esemény, amely szerintem nagyon jó hangulatúra sikerült, ezért most szeretnék is megosztani itt, a honlap keretein belül is egy pár fotót veletek erről a napról.

Hatalmas élmény volt számomra ez a lehetőség, hiszen azt ti is jól tudjátok, hogy mennyire odavagyok – veletek együtt – Olaszországért. Összegyűjteni 50 érdekességet erről a klassz országról nem volt túl nehéz, akár még többször 50-et is lehet – nem véletlenül írok itt, ezen a honlapon is nektek immár 10 éve csupa olaszságot.

Akiknek nem volt alkalma részt venni a könyvbemutatón, annak pedig itt teszem elérhetővé a helyszínen készült videófelvételt – hogy semmiről se maradjatok le!

És ne feledjétek: a könyv ideális karácsonyi ajándék, úgyhogy adjátok/kérjétek karácsonyra (is) –  a Scolar Kiadónál ráadásul nagyon kedvező áron juthattok hozzá!