Toscana

Matera

Uffizi

Le Alpi

Napoli

Pasta italiana

Venezia

Roma

Diego Fazio és a ceruzarajzok

Él Olaszországban egy művész, aki szemtelenül fiatal, viszont már most ámulatba ejtő portfólióval rendelkezik.

Diego Fazio 1989-ben Lamezia Terme-ben született, és az elmúlt években ceruzarajzaival hódította meg a világot. Ezek azonban nem akármilyen ceruzarajzok – ha végiglapozzák galériánkat, egyből kiderül, hogy a képek a szó legszorosabb értelmében fotó minőségűek – ebben rejlik az igazi kunszt.

Az alábbi videó a művész dolgos perceibe enged betekintést:

Diego Fazio-nak a deviantarton is számtalan rajza hozzáférhető – ez egy olyan oldal, ahol a legszebbtől a legabsztraktabb képekig bármit megtalálhatunk, sok fotós és képzőművész használja az oldalt saját munkáinak megjelentetésére.

Különös képeivel a nemzetközi sajtó, közülük például a Huffington Post is foglalkozott.

művész autodidakta módon kezdett neki a munkának igen fiatalon, és az évek múlásával, a sok gyakorlásnak köszönhetően csiszolta ilyen tökéletesre a tudását. Mára a művészvilágban igen széles körben ismerik a nevét – az elmúlt években nem csak Olaszországban, de Párizsban, New York-ban, Hong Kong-ban, Szingapúrban, Mexikóban is kiállításokon mutatták be munkáit, főleg az elmúlt két év bővelkedett számára ilyen lehetőségekben. Tehetségét számtalan díjjal is elismerték már, nem csoda, hiszen ritkán látni olyan ceruzarajzokat, melyek nem csak első blikkre, de sokadikra is konkrétan profi fotónak tűnnek. Facebook-profilján gyakran ad ízelítőtt mindennapjaiból is. Lapozzák át galériánkat, hozzánk hasonlóan egészen biztosan leesik majd az álluk!