Sütőtökös rizottó
Itt az ősz, úgyhogy gondoltam, hozok egy igazán szezonális rizottó receptet a hűvös napokra. Tovább »
Itt az ősz, úgyhogy gondoltam, hozok egy igazán szezonális rizottó receptet a hűvös napokra. Tovább »
Az olasz konyha igazi varázsa a friss alapanyagokban és a tradicionális receptekben rejlik. Az olasz ételek különlegességei közé tartoznak az egyszerű, de mégis ínycsiklandó fogások, amelyek világszerte híressé tették az olasz gasztronómiát. A legegyszerűbb hozzávalókból is valódi mesterművek készülnek, melyek mindenkinek elnyerik tetszését. Tovább »
Bárhová is utazzunk Olaszországban, az adott régió borait megkóstolni kötelező kör. Tovább »
Folytatjuk a hasunk finom, itáliai falatokkal való tömését, és újra a fánkok felé fordulunk, most a karneváli verzióval ismerkedünk. Tovább »
Könnyed gasztrokalandra invitállak titeket, így, hogy már közeleg a farsangi szezon és nyakunkon a velencei karnevál! Tovább »
Így a nyár vége felé közeledve is lehet még egy nagy dobásunk a konyhában. Tovább »
Ugye, szeretitek a mozzarellát? Én imádom! Képzeljétek, Campaniában kóstoltam is – frissen! Mennyei! Tovább »
A mindkét szülője részéről olasz származású színész egy két évados sorozattal örvendeztetett meg minket az elmúlt időszakban. Tovább »
Régen írtam már gasztro témában cikket, ezért mára egy jó kis pékárut választottam. Tovább »
Ma arra gondoltunk, hogy az ünnepek múltával újrahasznosítunk. Tovább »
„L’appetito viene mangiando.”
„Evés közben jön meg az étvágy.”
„Qui casca l’asino.”
„Itt van a kutya elásva. (Itt esik el a szamár.)”
„Chi nasce avvoltoio non morirá colomba. „
„Kutyából nem lesz szalonna. (Ki keselyűnek születik, nem galambként hal meg.)”