Farsangra készülve 2.
Folytatjuk a hasunk finom, itáliai falatokkal való tömését, és újra a fánkok felé fordulunk, most a karneváli verzióval ismerkedünk. Tovább »
Folytatjuk a hasunk finom, itáliai falatokkal való tömését, és újra a fánkok felé fordulunk, most a karneváli verzióval ismerkedünk. Tovább »
Könnyed gasztrokalandra invitállak titeket, így, hogy már közeleg a farsangi szezon és nyakunkon a velencei karnevál! Tovább »
Így a nyár vége felé közeledve is lehet még egy nagy dobásunk a konyhában. Tovább »
A mindkét szülője részéről olasz származású színész egy két évados sorozattal örvendeztetett meg minket az elmúlt időszakban. Tovább »
Régen írtam már gasztro témában cikket, ezért mára egy jó kis pékárut választottam. Tovább »
Ma arra gondoltunk, hogy az ünnepek múltával újrahasznosítunk. Tovább »
Egy ideje sokat töröm azon a fejem, milyen édességekkel próbálkozzak, ami a mindenmentes kategóriában is megállja a helyét. Tovább »
Ma egy olyan könyvet ajánlok, amelybe az utóbbi időben rendre belefutok itt-ott. Tovább »
Közeleg a halottak napja, és Triesztben erre a megemlékezésre még egy süti is van. Nagyon finom! Tovább »
A két utolsó régió, amelyek számomra a legtöbb érdekességet rejtik, most kerülnek sorra. Kezdjünk Toszkánával, kedden pedig majd érkezik Veneto. Tovább »
„Prendere fischi per fiaschi.”
„Keveri a szezont a fazonnal.”
„Aiutati che Dio ti aiuta.”
„Segíts magadon, Isten is megsegít.”
„Chiodo scaccia chiodo.”
„Kutyaharapást szőrivel.”