Mai menü – három meleg étel egy napra
Két recept egy csapásra – nyúl és cukkini
Ma két dologgal szeretnénk megismertetni Önöket – egyik sem túl bonyolult, viszont különleges. Tovább »
Leveles tésztás finomság – húsvéti levezető
Ma arra gondoltunk, hogy az ünnepek múltával újrahasznosítunk. Tovább »
Spenótgombóc ricotta sajttal
Ma ismét bekukkantunk a konyhába egy könnyű, ám annál olaszosabb recept elkészítéséhez.
Receptek otthon maradóknak – Scimudin
Mivel mostanság mindenki sok időt tölt otthon, arra gondoltunk, talán a konyhára is több figyelem jut.
Nyalánkság Basilicata-ból
Ma megint a falánk olvasók járnak jól, ugyanis egy olyan cikkel jelentkezünk, amely a rágcsálnivalók világába kalauzol minket. Tovább »
Egy kis édesség – Macafame
A gasztronómia vizeire evezve egy kis édességgel szolgálunk ma. Elvégre vasárnap van, a közös családi sütizés ideje. Tovább »
Könnyű, nyári falatok
A múlt héten konyhai percekkel kecsegtettük a kedves olvasót, ma álljuk a szavunkat. Tovább »
Bagóss – a Brescia környéki sajt
Egyik olasz olvasónk reklamált nálunk év közben, hogy az általuk igen kedvelt Bagòss sajtról egy szó sem esett, amikor a lombard konyha elemeit tárgyaltuk. Tovább »